Nieuws

dinsdag 23 oktober 2018

Nittel Form Inliner - Twee componenten verpakking

Featured image for NITTEL Form Inliner Two Part Pack

Een vraag die ons verkoopteam met enige regelmatig krijgt is:   Kunt u ons een oplossing bieden waarbij twee componenten gescheiden blijven en toch samen effectief kunnen worden opgeslagen?  Het antwoord is: “Ja, dat kunnen we! ’’.

Twee componenten Epoxy hars is iets wat we meer en meer tegenkomen in ons dagelijks leven. Voor mensen die geen idee hebben wat dit is: het is een bindmiddel dat bestaat uit twee bestandsdelen: een hars en een verharder. Samen dient het een groot scala aan mechanische, thermische, optische en elektrische eigenschappen.

Wat het moeilijk maakt bij een twee componenten verpakking is dat er absoluut geen vermenging mag plaatsvinden vóórdat het gebruikt gaat worden. Voor fabrikanten is het de uitdaging om de twee bestandsdelen volledig gescheiden van elkaar in één (mix)emmer aan te bieden.

De oplossing is de Nittel Form inliner twee componenten verpakking.

De Nittel Form inliner twee componenten verpakking is ontwikkeld om bovenin de emmer een apart afgesloten compartiment te creëren, waarbij onderin dezelfde emmer een tweede substantie kan worden bewaard. Door de perfecte afsluiting aan de bovenrand biedt de liner een ultieme barrière tussen de twee compartimenten. Bij de ingebruikname kan eenvoudig de substantie uit de bovenzijde met de onderzijde vermengt worden.

Deze twee componenten Form Inliner oplossing kan eveneens gebruikt worden om bijvoorbeeld meegeleverde veiligheidshandschoenen of MSDS sheets separaat in een emmer te verpakken. De mogelijkheden zijn eindeloos.